Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! (02 Nisan 2018 hava durumu tahminleri)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminleriyle ilgili son raporları açıkladı. Bu raporlara göre İstanbul'da hava bugün nasıl olacak? Ankara'da hava bugün nasıl olacak? İzmir'de hava bugün nasıl olacak? Bugün yağmur yağacak mı? Bugün hava kaç derece? gibi sorularınızın cevapları haberimizde...

Giriş Tarihi 02 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 02 Nisan 2018, 07:09
Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı! 02 Nisan 2018 hava durumu tahminleri

İÇİNDEKİLER

Türkiye hafta sonunu güneşli geçirdi. Özellikle bahar havasının hissedildiği 1 Nisan'da vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Fakat Meteoroloji'den son dakika uyarı geldi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıya göre özellikle bugün İstanbul başta olmak üzere Marmara Denizi ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da ise beklenen yağış gece saatlerinde başladı. Peki hava durumu bu hafta nasıl olacak?

METEOROLOJİ 5 İL İÇİN UYARI YAPTI
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, 2 Nisan tarihinde 12.00 ve 20.00 saatleri arasında Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat genelinde kuvvetli ve yer yer fırtınanın etkili olacağı belirtildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatıların uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması uyarısı yapıldı.

KIRMIZI UYARI YAYINLANDI
Öte yandan Meteoroloji kendi internet sitesinden uyarı yayınlayarak Doğu Karadeniz için fırtına alarmı verdi.

İSTANBUL'DA BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?
İstanbul bu haftaya yağışlı başlasa da salı gününden itibaren güneşli hava etkili olacak. Hava sıcaklığının 21 dereceye kadar hissedilecek olduğu İstanbul'da bu hafta bol güneşli geçecek.