Almanya'da toplu terör eylemi

PKK kendisine her fırsatta kol kanat geren Almanya’da yine eylem yaptı. Yürüyüş yapması sözde yasak olan terör örgütü, bu sefer de LGBT yürüyüşü adı altında Stuttgart sokaklarında gösteri yaptı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 31 Mart 2018, 19:56
Almanya’da toplu terör eylemi

İÇİNDEKİLER



Terör örgütü PKK yandaşları bu kez de Stuttgart / Königstrasse'de yürüdü. Alman hükümetinin terör örgütünün simgelerini yasaklamış olmasına rağmen, PKK'nın Almanları bile rahatsız eden eylemlerinin polis korumasında yapılması dikkat çekiyor.



Türkiye'nin kararlı duruşu ve başarılı harekatlarıyla bölgede etkisiz hale getirilen teröristlerin son sığınağı olarak LGBT ve GAY'lar kaldı.Yürüyüş yapması güya yasak olan örgüte bu kez de izin "LGBT Barış Yürüyüşü" adı altında çıkarıldı.



Lezbiyen ve gay "bayrak"larıyla olan benzerliği fırsat bilen terör yandaşları "Dünya barışı" adı altında terör örgütü sözde lideri APO dövizleri taşıdı.



Kalabalıktaki gay Almanların "Gay Apo'ya Hürriyet", "Lezbiyenlik İçin Apo'ya Hürriyet" benzeri dövizleri taşıması dikkat çekti.



"Dünya Barışı" adı altındaki bir yürüyüşte bebek katili APO'nun posterlerinin taşınması Avrupa'nın teröre bakışındaki çifte standardı bir kez daha gözler önüne serdi.



Kalabalığın içinde MLKP, komünist, Gay Sırp ve Gay Yunanların da yürüyüşe destek verdiği görülüyor.