Türkiye'nin vurduğu terör konvoyunun gündüz fotoğrafları ortaya çıktı!

Afrin'e yaklaşan 40 araçlık YPG konvoyu, fırlatılan roketlerle havaya uçuruldu. İmha edilen konvoyun gündüz çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2018, 16:26
Türkiye’nin vurduğu terör konvoyunun gündüz fotoğrafları ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER


​Afrin'e yaklaşan 40 araçlık YPG konvoyu, fırlatılan roketlerle havaya uçuruldu. İmha edilen konvoyun gündüz çekilmiş fotoğrafları yayınlandı. Konvoyda ölenler arasında bir rejim milisi de var. TSK, bu sabah yaptığı açıklamada etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1873 olduğunu duyurdu.


Beşar Esad ve YPG işbirliğinde yeni gelişme. Afrin'in hemen doğusunda yer alan Tel Rıfat'ın birkaç saat içinde teröristler tarafından rejim güçlerine devredileceği belirtiliyor.


Zeytin Dalı Harekâtı'nın başlangıcından bu yana çatışmaların sürdüğü Cinderes'te bu sabah önemli bir zafer kazanıldı, Bafler köyü YPG'lilerden temizlendi. Cinderes'e birkaç kilometre mesafedeki köyden ilk fotoğraflar geldi. Böylece Cinderes önünde hiçbir köy kalmamış oldu. Saatler sonra bu kez kuzeydeki Raco bölgesinde yer alan Maskah köyü ele geçirildi.


Terör yandaşları, İngiltere'nin başkenti Londra'da Afrin için gösteri yaptı. Sokağa dökülenler ellerinde terör başı Öcalan'ın posterleri ile PKK paçavralarını taşıdı.

Türk savaş uçakları, Afrin üzerinde uçtu ve YPG'nin terör mevzilerini bombardımana tuttu. Vurulan mevziler arasında Meryemin, Basuta köyü ve Ehlem Dağı yer alıyor. Ayrıca Deyr Cemal yakınlarındaki iki füze rampası da imha edildi.