ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin adı Zeytin Dalı oluyor

Son dakika haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki caddenin adının Zeytin Dalı olarak değiştirileceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 12 Şubat 2018, 17:20
ABD Büyükelçiliği’nin bulunduğu caddenin adı Zeytin Dalı oluyor

İÇİNDEKİLER

Ankara Çankaya'da Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği'nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi'nin isminin "Zeytin Dalı" olarak değişirilmesine ilişkin öneri Belediye meclisinde kararlaştırılacak.

BU AKŞAM DEĞİŞECEK
Öneri eğişikliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın tarafından yapıldı. Bu akşam gerçekleşecek olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek olan önerinin ardıdnan Nevzat Tandoğan Caddesi'nin isminin "Zeytin Dalı" olarak değişirilmesi bekleniyor.

"TEKLİFİ İMZALADIK"
Belediye yetkilileri kararın Meclis'ten çıkmasının ardından yeni ismin yer aldığı tabelaların en kısa sürede caddeye takılacağını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"ABD Büyükelçiliği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesinin adını "Zeytin Dalı" olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı.