Halisdemir Afrin’de

Zeytin Dalı Harekatı’na yurdun dört bir yanından destek devam etti. 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, Afrin’e gitti ve Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2018 Güncelleme 30 Ocak 2018, 01:39
Halisdemir Afrin’de

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz Kahramanı Niğdeli şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, Afrin'e gitti, Mehmetçik ve ÖSO askerleri ile bir araya geldi. Cephede askerlere moral ziyaretinde bulunan Soner Halisdemir, TAKVİM'e açıklamalarda bulundu:

BÜYÜK KAHRAMANLIK
"Askerlerimiz ülkemize tehdit oluşturan bölgenin teröristlerden temizlenmesi için bu operasyonu başlattı. Mehmetçiğimiz cephede savaşırken ben Niğde'de duramadım. Afrin'de cephede onlarla aynı havayı solumak için geldim. Türkiye tüm vatandaşları ile Mehmetçiğin yanında, herkes elinden ne geliyorsa desteği sağlıyor. Onlar burada büyük bir kahramanlık sergiliyorlar." Afrin'de Mehmetçiğin ele geçirdiği bölgelerden birine dikilen Türk Bayrağı'nın yanına çıkan Soner Halisdemir, "Bayrağımızı dalgalandığı yerde görmek bir Türk olarak bana büyük bir gurur verdi" şeklinde konuştu.


Hayrettin YENEL-Levent SÖKMEN