Erdoğan, minik Irmak Ayşe ile Külliye'de görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta katıldığı AK Parti İl Kongresi’nde kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ocak 2018, 17:34
Erdoğan, minik Irmak Ayşe ile Külliye’de görüştü

İÇİNDEKİLER



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek'i kabul etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat'ta katıldığı AK Parti İl Kongresi'nde kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken küçük kızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederek kendisine bisiklet armağan etti.



Irmak Ayşe ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı 66 numaralı Yozgatspor forması verdi.

Görüşmede Irmak Ayşe'nin annesi Tuğba ve babası Ziya İstek de yer aldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta geçen hafta pazar günü katıldığı AK Partiİl Kongresi'nde kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek'i telefonla arayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti. Minik kız bugün ailesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Erdoğan'ın hediye ettiği bisiklet ile odada tur attı.


TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde minik Irmak'a "Yozgat'a geldim ama çok kar vardı, herhalde sen üşürsün diye baban seni eve götürdü, değil mi?" diye sormuştu. Derslerini de sorduğu minik Irmak'ın "Çok iyi" ve "Kur'an'a geçtim" cevabı üzerine Erdoğan, "Maşallah, maşallah tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum seni. Pazartesi geliyorsunuz öyle mi?" demişti.


Ankara'ya geleceklerini belirten Irmak'ın "Çok heyecanlıyım" sözleri üzerine Cumhurbaşkanı, "Ben de heyecanlandım." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanının "Sen neyi çok seviyorsun?" sorusu üzerine minik Irmak "Seni" diye cevap verince Erdoğan, "Ben de seni çok sevdim" diye konuşmuştu.