DEAŞ'lı teröristler PKK saflarında

ABD, Türkiye'nin güneyinde kurmayı planladığı terör ordusu için PKK ve DEAŞ'lı teröristleri tek bir çatı altında topladı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2018, 10:46
DEAŞ’lı teröristler PKK saflarında

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Afrin harekatı öncesi bölgede saflar sıkılaşıyor. ABD'nin 30 bin kişilik terör ordusu kuracağını açıklamasının ardından sınırın sıfır noktasındaki hazırlıklarını arttıran Türk Silahlı Kuvvetleri, artık sadece sınır ötesi harekat emrini bekliyor.

DEAŞ/PKK KARDEŞLİĞİ
ABD, uzun süredir hazırlığını yaptığı bölgede maşa gibi kullanacağı terör ordusunu kurmak için artık resmen harekete geçti. Daha önce bölgeye girebilmek için kendi kurduğu terör örgütü DEAŞ'ı tasfiye eden, Rakka'da tek bir kurşun bile sıkılmasına müsaade etmeyerek bölgeyi terör örgütü PKK'nın kontrolüne bırakan ABD, şimdi de Rakka'dan tahliye ettiği DEAŞ'lı teröristleri kuracağı terör ordusuna topluyor. Türkiye Gazetesi'nden Batuhan Yaşar'ın bugün yazdığı yazıya göre Rakka'dan kaçırılan 300 üst düzey DEAŞ'lı terörist Türkiye'nin güneyindeki Arap ülkeleriyle bağını kesebilmek için kurulacak olan terör ordusuna katılarak PKK/PYD saflarına girdi.