FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-1

Antalya'nın Kemer ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı nedeniyle kapatılan bir kolejin binasında tuvaletlerin olduğu kısımda gizli oda bulundu.

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-2


Arslanbucak Mahallesi'nde FETÖ tarafından işletilen Özel Toros Güven Koleji'nin binasının, okulun kapatılarak hazineye geçmesinin ardından geçen sene 17 Şubat'ta ilçeyi ziyaret eden dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla adliyeye çevrilme işlemleri başlatıldı.

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-3

Binadaki tadilat sırasında tuvaletlerin olduğu kısımda gizli bir oda bulundu. Odanın içerisinde bazı kitaplar ve kanepe ile giysilerin yer aldığı görüldü.

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-4

Bu arada, adliye olması planlanan kolej binasının tekrar milli eğitime devredilerek ortaokul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-5

Binaya asılan Kemer Adliyesi yazısı ise söküldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya ve beraberindekiler binada inceleme yaptı.

FETÖ'nün kapatılan okulunda gizli oda bulundu-6

Bulunan gizli odada toplantılar yapıldığının tahmin edildiği, konuyla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler