Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan Münir Özkul'un ailesini arayarak taziye mesajlarını iletti. Erdoğan aynı zamanda İngiliz ekiplerinden Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun'u da aradı.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 07 Ocak 2018, 00:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan telefon trafiği

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 93 yaşında hayatını kaybeden Münir Özkul'un ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumun kızı Güner Özkul ile telefonda görüştü.

Vefat haberinin ardından taziye telgrafı da gönderen Erdoğan'ın, merhum sanatçıya Allah'tan rahmet, aileye ve yakınlarına da başsağlığı dilediği kaydedildi.

CENK TOSUN'A TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'a transfer olan futbolcu Cenk Tosun'u telefonla aradı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'ta sergilediği performansın ardından Everton'a ile 4,5 yıllık sözleşmeye imza atmasından dolayı Cenk Tosun'a tebriklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ünlü golcüye başarı dileklerini de ilettiği kaydedildi.