Hacettepe Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 4'ü faal çalışan olan Hacettepe Üniversitesi personeli ve öğretim üyesi 23 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Hacettepe Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu

nkara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Hacettepe Üniversitesi personeli ve öğretim üyesi 23 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY üyelerine yönelik yapılan soruşturmalar kapsamında, Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen Hacettepe Üniversitesi personeli ve öğretim üyesi 23 kişi hakkında gözaltı işlemleri başlatıldı. Hakkında gözaltı işlemleri başlatılanların 4'ü hariç diğerlerinin ihraç edildiği belirtildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.