Erdoğan: "Rabbine teslim olan bir milleti kimse yıkamaz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da Şeb-i Arus töreninde konuştu. Erdoğan, "Biz bir ve beraber olursak, coğrafyamızda ekilmeye çalışılan fitne tohumları boy vermeyecektir. Ayrılık rüzgarları biz kararlı durursak asla etkili olmayacaktır" dedi.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 17 Aralık 2017, 21:01
Erdoğan: Rabbine teslim olan bir milleti kimse yıkamaz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

İçinde bulunduğumuz sancılı dönemde Hz. Mevlana'nın mesajlarını çok daha iyi idrak etmemiz gerektiğine inanıyorum. Bazıları güç devşirebileceklerini düşünüyor olabilir. Müslümanların hassasiyetlerini çiğneyerek sabrımızı sınıyor da olabilir ama asla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

Sıkıntılar karşısında sabreden Rabbine teslim olan birbirine kenetlenen bir milleti ne içerden ne dışarıdan Allah'ın izniyle kimse yıkamaz.



Birileri kanla, şiddetle hedeflerini gerçekleştiriyor olabilir, bazıları sabah namazına giden imamı, kundaktaki bebeği katledip güç devşidriğini düşünebilir. Kimi güçler, Müslümanların haasasiyetlerini çiğneyip sınırlarımızı zorlayabilir. Unutmayınız ki aşk tuz ile tuz da karar ile. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

Zalimin yaptıkları hiçbir zaman yanına kar kalmaz. Katliamların, zulümlerin hesabı mutlaka sorulacaktır.

Biz bir ve beraber olursak, coğrafyamızda ekilmeye çalışılan fitne tohumları boy vermeyecektir. Ayrılık rüzgarları biz kararlı durursak asla etkili olmayacaktır.