Gözdağı

Kudbettin Kaya, FETÖ- ABD arasındaki işbirliğini ortaya çıkartan Orhan Ünğan’ın avukatlığını üstlendi. Önceki gün gittiği balıkçıda infaz edildi. Dün toprağa verildi. Davanın diğer avukatı olan Çağdaş Çelik ise şunları söyledi: “Her geçen gün FETÖ ve ABD bağlantılı yeni şeyler deşifre oluyor. Biz duruşmada doğruları söyledikçe, belgeler sundukça bize gözdağı vermeye çalışılıyor...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2017 Güncelleme 03 Kasım 2017, 02:28
Gözdağı

İÇİNDEKİLER

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerif Zindaşti'nin adı 2014'te gündemin ilk sırasına yerleşti. Zindaşti'nin kızı ve yeğeni Büyükçekmece'deki silahlı saldırıda öldü. Saldırının talimatını verdiği iddia edilen Orhan Ünğan, hapse gönderildi. Ünğan'ın 3 avukatından biri olan Kudbettin Kaya, 31 Ekim gecesi İstanbul Bakırköy'deki bir balık restoranında korkunç bir suikaste kurban gitti. Kaya'nın ölümünden sonra gözler Ünğan'ın ifadesine çevrildi. Zira Ünğan, FETÖ'den tutuklanan ABD Konsolosluğu çalışanı Metin Topuz'u işaret etmişti. Ünğan, "FETÖ'cü Zekeriya Öz'e gizli tanıklık yapan Zindaşti, soruşturmaların seyrini değiştirmek için DEA ajanlarıyla görüştü. Bunu da Metin Topuz sağladı" dedi.

1-KATİL İÇERİ GİRDİ



2-KAYA'YA DOĞRU YÖNELDİ



'BEN DE ÖYLE BİLİRİM'
İşte Kaya dün toprağa verilirken, gözler davanın diğer avukatına çevrildi. Ünğan'ın diğer avukatı Çağdaş Çelik, cinayetin ardından müvekkili ile görüştüğünü söyledi. Çelik, şöyle devam etti: "Ben de ölebilirim, bir başkası da ölebilir. Devletin bu konunun farkına varması lazım. Bir FETÖ'cünün, PKK'lının bu kadar işi yaptırıp rahat rahat gezmesi insanın kanına dokunuyor. Orhan Ünğan çok üzgün. 'Failler bulunsun' diyor. Kudbettin onun hem avukatı, hem de arkadaşıydı. Resmen katledildi. Biz duruşmada doğruları söyledikçe, belgeler sunuldukça bu bize gözdağı vermeye çalışıyorlar. Her geçen gün, FETÖ ve ABD bağlantılı yeni şeyler deşifre oluyor. Hepimize gözdağı vermeye çalışıyor. Orhan Ünğan'ın Bolu'daki dosyasına konulan rapor DEA'dan geldi. Bunu dosyaya koydurtan da Metin Topuz'dur." diye konuştu.

3-TETİĞİ ÇEKTİ



4-KAYA O ANDA HAYATINI KAYBETTİ



OSMAN ASİLTÜRK