Nevşin Mengü trollükten sazanlığa terfi etti

CNN TÜRK'ün kovduğu Nevşin Mengü, twitterda trollük yapıyordu 'sazan'lığa terfi etti. İşte Mengü'nün güldüren sazanlığı....

Giriş Tarihi 11 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2017, 09:30
Nevşin Mengü trollükten sazanlığa terfi etti

İÇİNDEKİLER

Mengü, ABD ve Türkiye arasındaki krizle ilgili Türkiye Dışişleri'nin ABD'ye misilleme kararını duyuran Hürriyet'in haberini paylaşarak "Abd bunun altından kalkamaz artık!" dedi ve dalga geçti. Sosyal medya'da Mengü'nün bu milli olmayan duruşuna büyük tepki geldi. O tepkilerden birine cevap veren Nevşin Mengü, verdiği cevapla komik duruma düştü. Star gazetesi yazarı Ersoy Dede bugünkü yazısında bu konu hakkında, "Gazetecilikten çok twitter trollü gibi takılan Nevşin Mengü, trollükten sazanlığa terfi etmiş bu defa.." ifadelerini kullandı.

İşte Ersoy Dede'nin bügünkü yazısında yer alan o kısım:
"Nevşin Mengü, kendisine '…girdisi - çıktısı 23 dakika..' göndermesi yapan gazeteci Zihni Çakır'a tepki göstermiş.. Suçlamasındaki garip 'cinsiyetçi' yaklaşıma hiç değinmeyeceğim.. Zira söz zaten Nevşin Mengü'nün kendisine ait.. Fakat 'Avaztürk Genel Yayın Yönetmeni' Zihni Çakır'ı, TRT Avaz Genel Yayın yönetmeni zannetmesini nereye koyacağız? Gazetecilikten çok twitter trollü gibi takılan Nevşin Mengü, trollükten sazanlığa terfi etmiş bu defa.."