Girdisi çıktısı kaç dakika Nevşin?

Nevşin Mengü çizgisini bozmadı, Türkiye ABD arasındaki FETÖ'cü-ajan krizinde ABD'nin vizeleri durdurmasına misilleme yapan Türkiye'yi aşağılamaya kalktı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2017, 12:33
Girdisi çıktısı kaç dakika Nevşin?

İÇİNDEKİLER

Doğan medyasının Türkiye düşmanı spikeri Nevşin Mengü CNN Türk'ten kovuldu, ama Türkiye düşmanlığına devam ediyor. Mengü'nün yeni bahanesi Türkiye ve ABD arasında yaşanan FETÖ'cü ajan krizi.

30 yıl boyunca kayıtlara geçmeden ABD Konsolosluğu'nda çalışan kripto FETÖ'cü Metin Topuz deşifre olunca mahkeme tarafından tutuklandı. Ajanı ortaya çıkan ABD çıldırdı. Türk vatandaşlarına vize vermeyi durdurduğunu açıkladı. ABD'nin bu küstah hamlesi sonrasında Türkiye'de misilleme olarak ABD'deki büyükelçiliğinde vize işlemlerini durdurduğunu açıkladı. ABD'ye yapılanlar Nevşin Mengü'nün ağırına gitmiş olacak ki Mengü, Dışişleri'nin bu kararını duyuran Hürriyet'in haberini paylaşarak "Abd bunun altından kalkamaz artık!" dedi ve dalga geçti. Kendi ülkesini aşağılayan Mengü'nün ilk vukuatı da bu değildi.

"GİRDİSİ ÇIKTISI..."
​Nevşin Mengü, Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Beyaz Saray'daki görüşmesinin 'kısa sürdüğünü' aktarmış ve nedense kısa süren görüşmeden memnun olmuştu.

Öyle ki, Nevşin Mengü "Trump Erdoğan'la yeterince ilgilenmedi, uzun uzun konuşmadı, kısa kesti" sözlerini açıktan diyemediği için "Girdisi çıktısı 23 dakikalık görüşme" cümlelerini kullanmıştı.

BÜYÜK TEPKİ GELDİ
Türkiye ve ABD arasındaki ajan krizinde Nevşin Mengü'nün Türkiye'yi aşağılamaya kalkan bu hali ve milli olmayan tavrı soyal medyasıda her kesimden insandan tepki gördü.

İşte o tepkiler;