Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nu bizzat ziyaret edecek

MİT TIR'ları davasında tutuklanan CHP'li vekil Enis Berberoğlu'nun itirafçı olacağı öne sürülürken Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu'nun Berberoğlu'nu cezaevinde ziyaret edeceği açıklandı. CHP'li vekillerden haber gönderen Berberoğlu'nun artık aracıları çıkararak bizzat Kılıçdaroğlu'yla görüşmek istediği konuşuluyor.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2017, 22:37
Kılıçdaroğlu, Berberoğlu’nu bizzat ziyaret edecek

İÇİNDEKİLER

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davasında tutuklanmasıyla CHP'de başlayan telaş devam ediyor. Berberoğlu'nun tutuklanmasıyla paniğe kapılan Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'dan İstanbul'a adalet süslemesiyle yola çıktı. Ardından terör örgütleriyle birlikte kaos çağrısı yaptı. Asıl meselenin ise Kılıçdaroğlu'nun kendini kurtarma derdi olduğu anlaşıldı.

KK'YA SÖYLEYİN 'BENİ BURADAN ÇIKARSIN'
Berberoğlu kendisini ziyaret eden milletvekillerine 'söyleyin beni buradan çıkarsın' diye Kılıçdaroğlu'na haber gönderdiği öne sürülmüştü. Bunun üzerine CHP'de telaş iyice ayyuka çıkmıştı. Kılıçdaroğlu ise ziyarete gönderdiği vekillere Berberoğlu'nu ikna edin konuşmasın talimatı verdiği ve "Kılıçdaroğlu, senin için elinden geleni yapıyor, senin için gayretlerine biz şahidiz" diye mesaj ilettiği konuşulmuştu.

KILIÇDAROĞLU BERBEROĞLU'NU ZİYARET EDECEK
Kılıçdaroğlu'nun, Kurban Bayramı'nın ilk günü 1 Eylül'de tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu ile görüşmek üzere İstanbul'da olacağı belirtildi. Maltepe Cezaevi'ndeki ziyaret için Adalet Bakanlığına izin başvurusunda bulunan Kılıçdaroğlu, bu talebin olumlu karşılanması halinde Berberoğlu ile görüşerek, bayramını kutlayacak.

BİZZAT MESAJINI İLETECEK
Kılıçdaroğlu'nun ziyaretiyle ilgili, "Beni buradan çıkarmazsanız konuşurum" diye CHP milletvekillerinden haber gönderen Berberoğlu'nu ikna için bizzat gidiyor yorumları yapıldı.