‘CHP, PKK ve FETÖ ile birlikte’

15 Temmuz şehidinin babası Ramazan Dündar: Bu yürüyüş bir terbiyesizlik. Bunlar her türlü kötülüğü yapan PKK ve FETÖ ile beraber

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 05 Temmuz 2017, 01:37
‘CHP, PKK ve FETÖ ile birlikte’

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkisi büyüyor. SABAH'a konuşan 15 Temmuz gazileri Aylin- Yasin Kasarcı ile Safiye Bayat, şehit babası Ramazan Dündar, Kılıçdaroğlu'nu yürüyüş nedeniyle eleştirdi.

Gazi Aylin-Yasin Kasarcı: Biz ağır bir bedel ödedik, hala da ödüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu kaçarken ne bedel ödemiş? Bizim için yürümeyip devlet sırlarını ifşa edenler için yürümeyi alçakça buluyorum. FETÖ ve PKK ile aynı saftalar. Bunlarla aynı yolda olanlar vatan hainidir. Sanki biri görev vermiş gibi yürüyor. Orada olmayan kişinin bunu konuşması deli saçması. Acaba o 20 dakikada bir tarandı mı? Ben hala uçak sesi duyunca irkiliyorum. Bu mu kontrollü darbe?

Gazi Safiye Bayat: Kılıçdaroğlu'nun hiçbir şeyi samimi değil ki yürüyüşü samimi olsun. Ben bu insanlardan her şeyi beklerim. Biz şerefimizle, onurumuzla o gece hainin karşısında durduk. Onlar yürüsün, biz koşuyoruz.

BUNLAR VATAN HAİNİ
Sağır ve dilsiz olan şehit Erhan Dündar'ın babası Ramazan Dündar: Bu yürüyüş bir terbiyesizlik. Bunlar her türlü kötülüğü yapan HDP, PKK ve FETÖ ile beraberdir. Bu güne kadar ülkeye hiçbir hizmet yapmamış, 15 Temmuz'da kaçanlar bu yürüyüşü yapıyor. Bunlar vatan haini.