KK'nın kaos gazı Gülen'den

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşüne PKK yöneticisi Mustafa Karasu'nun ardından HDP'den destek geldi. Dün HDP'lilerle kol kola yürüyen Kılıçdaroğlu'na son olarak da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den destek geldi. Gülen Türkiye'de kendini gizleyen kripto örgütçülerine 'YÜRÜYÜN' talimatı verdi.

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 04 Temmuz 2017, 10:10
KK’nın kaos gazı Gülen’den

İÇİNDEKİLER

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü Hz. Muhammed'e benzetmişti. Bu sözler büyük tepki toplamışken Bekaroğlu'nu destekleyen bir açıklama da FETÖ elebaşı Gülen'den geldi. Haftalık yayınladığı videolarla üstü kapalı talimatlarını ileten elebaşı Gülen, CHP'nin yürüyüşünü öve öve bitiremedi.

PENSİLVANYA'DAN TALİMAT
Hatta daha da ileri giderek bu provokasyonu Mekke'nin fethiyle bir tutmaya kalktı. Teröristbaşı yayınlanan yeni sohbetinde CHP liderinin yürüyüşü için "Hz. Peygamber'in Mekke'ye girişini" örnek gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun sözde 'adalet' sloganını da sık sık kullandı. "Yürüyün doğru bildiğiniz yolda dosdoğru" sözleriyle, kriptolara 'eylemin arkasındayız, siz de katılın' sinyali verdi.

Kaynak: Güneş