NO oldu!

Dünya, Türk Milleti’nin iradesine bile düşmanlık yaptı. Avrupa, sandıktan çıkan ‘Evet’i görünce çileden çıktı. Sözde gözlemcilerini Türkiye’ye yolladı! Ancak onların hepsi terör örgütü PKK ve YPG ile siyasi uzantısı HDP’nin bir numaralı destekçisi çıktı. Bunlar arasında Danimarkalı Nikolaj, İspanyol Ana ile Lorena da vardı... Hatta üçü ‘Hayır’ kampanyasına katılmıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 01:53
NO oldu!

İÇİNDEKİLER

Yeni Türkiye, yeni yönetim istedi. Türkiye, anayasa referandumu için sandığa gitti. Yüzde 51.4 'Evet' dedi. Ancak Batı, milli iradeyi görmezden geldi. Şaibe yalanına sarılıp, seçimlere gölge düşürmek istedi. Bunun için Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı (AGİT) ile Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Gözlemci Heyeti, Ankara'ya gidip seçim sonuçlarını araştırdı! Milli iradeye saygı göstermeyen Avrupalılar, terör sevicisi çıktı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin (AKPM) 5 üyesinden olan Danimarkalı Nikolaj Villumsen'in tam anlamıyla PKK hayranı olduğu anlaşıldı.




Danimarkalı Villumsen, HDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün kankası çıktı. Sık sık terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin mitinglerine katıldı. Boynuna da terör örgütünün paçavrasını astı. Villumsen, 2014 yılında YPG'ye 53 bin 500 kronluk (yaklaşık 28 bin lira) yardım topladı. Bu yardımı da örgütün elebaşısı Salih Müslim'e Kopenhag'da ulaştırdı.


MÜSLİM İÇİN PARA TOPLADI
Aynı zamanda Birlik Listesi (Enhedslisten) Partisi Milletvekili olan Villumsen, söylemleriyle terör örgütü PKK'nın yanında yer aldı. Partisi Birlik Listesi ile HDP'yi kardeş parti yaptı. Doğu ve Güneydoğu illerinden çıkmadı. Danimarkalı Villumsen, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan YPG'ye de kol kanat açtı. Buna göre Villumsen, 2014 yılında YPG'ye 53 bin 500 kronluk (yaklaşık 28 bin lira) yardım topladı. Bu yardımı da örgütün elebaşısı Salih Müslim'e Kopenhag'da ulaştırdı. Villumsen, silah alımı da dahil paranın istenildiği gibi kullanılabileceğini vurguladı. Uyarıları dikkate almayan Birlik Listesi, 2015 yılında da yine aynı şekilde 65 bin 247 kronu (yaklaşık 35 bin lira) terör örgütü YPG'ye bağışlamıştı. Villumsen'in marifetleri bununla sınırlı kalmadı. Ermeni diasporasının yanında yer alıp Türkiye'yi soykırımla suçladı. Ve seçimleri denetlemek için Türkiye'ye gelen Danimarkalı gözlemci, bir numaralı 'Hayır'cı çıktı. Villumsen, Türkiye'deki seçimlerden önce sosyal medyadan bir video yayınlayıp 'Hayır' propagandası yaptı. AGİT heyetinde yer alan iki isim de terör hayranı çıktı. AGİT gözlemcisi İspanyol Galiçya Ulusal Bloğu vekili Ana Miranda, HDP'lilerle 'Hayır' mitinglerine katıldı. Bunları Twitter hesabından yayınladı. AGİT üyeleri arasında İspanyol Bask Dayanışması Partisi'nin vekili Lorena Lopez de Lacalle da vardı. Bu isim de PKK'lılarla yaptığı paylaşımların yanı sıra sözde Kürt devletine ait bir terör haritasını sosyal medyada paylaştı.



OBJEKTİF DEĞİL, TARAFLI'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, referandum sürecini izlemek için Türkiye'ye gelen AGİT heyetinin hazırladığı raporla ilgili değerlendirme yaptı. Çavuşoğlu, "AGİT'in diğer kurumlarla yaptığı bu seçim gözlemi tarafsız ve objektif olmamıştır. Böyle olunca da hiçbir kıymeti yoktur. Raporu hazırlayanların arasında PKK destekçileri de var" dedi.


İspanyol Ana Miranda, kan lobisinin emrinde yer aldı. Terör örgütü PKK ile HDP'ye destekte sınır tanımadı...




AGİT gözlemcisi Lacalle, haddini aştı. Türkiye'nin Güneydoğu'sunu sözde Kürdistan olarak gösteren hain plana sahip çıktı.