Baba isyan

Üniversite öğrencisi Medine geçen yıl asfalt kamyonunun altında kaldı. Kurtarılamadı. Sürücünün serbest kalmasına tepki gösteren ailesi, iç acıtan bir klip hazırladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 01:15
Baba isyan

İÇİNDEKİLER

Korkunç kaza geçen yıl 7 Aralık'ta Burdur'da yaşandı. Üniversite öğrencisi Medine Gizem Çakal'a, Ramazan A. yönetimindeki asfalt kamyonu çarptı. Aracın altında kalan genç kız, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Ramaz T. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Genç kızın Denizli'de oturan ailesi adalet çağrısı yaptı. Kazaya ilişkin davanın hazırlık aşamasında olduğu belirtilirken, baba Ömer Çakal kızı için bir klip hazırladı. Daha sonra da sosyal medyadan paylaştı.

"ÜLKEME IŞIK OLACAĞIM"
Medine Gizem Çakal ve öldüğü yerin fotoğraflarıyla kazayla ilgili gazete kupürlerinin yer aldığı videoda trafik terörüne isyan vardı. Videodaki mesajları arasında, "Zor şartlarda çocuğumu okutuyordum. Öğretmen olsun diye gönderdik. 'Baba aileme basamak, ülkeme ışık olacağım, herkesin çocuğunu okutacağım' diyordu. Ama trafik terörü kızımı katletti. Aracın hızlı gittiğini en az 200 kişi gördü ama şahitlik yapmadı" ifadeleri yer aldı.

İÇİM KANIYOR
Hazırlanan bilirkişi raporuna göre kızının 8'de 6 suçlu yazıldığını kaydeden Ömer Çakal, "Buna itiraz edeceğiz. Daha teknik olan yerden tekrar kusur araştırması yaptıracağız. Olaya canlı şahit olup duyarsız kalanları Allah'a havale ediyorum. Allah düşmanına dahi evlat acısı vermesin. Bizim ışığımızı söndürdüler. İçim kanıyor" diye konuştu.