Hürriyet'ten provokatörlere destek!

Terör örgütlerini kullanarak Türkiye'de kaos çıkarmayı hedefleyen küresel çetenin militanları Reina'daki alçak saldırının ardından meydana çıktı. Okmeydanı'ndan kahvehanede basıp halkı kışkırtmaya çalışan iki provokatörün tutuklanmasıyla ilgili Hürriyet skandal bir habere imza attı.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2017, 09:07
Hürriyet’ten provokatörlere destek!

İÇİNDEKİLER

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C terör örgütünün militan tarlası Halkevi'nden iki kişi Okmeydanı'nda kahvehane basıp, halkı kışkırtarak yaptıkları provokasyon sonrası tutuklandı. İki militanı Hürriyet gazetesinin internet sitesi de "laiklik konulu konuşma yapan cici çocuklar" gibi göstererek, iç savaş ve kaos planına açıkça destek verdi. Hürriyet gazetesi "Laiklik konuşması yapmışlardı tutuklandılar" başlığını atarak, laiklik gerekçeli provokasyona destek verdi.

HÜRRİYET PROVOKATÖRLERE SAHİP ÇIKTI
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C terör örgütünü destekledikleri Twitter paylaşımlarıyla da ortaya çıkan Halkevi grubuna Hürriyet, medya desteği vererek provokatörleri 'cici çocuk' gibi gösterme çabasına girdi. İşte Hürriyet'in o haberi;