Provokatörlere CHP sahip çıktı!

Türkiye üzerinde oynanmak istenen kaos senaryosu bir kez daha ortaya çıktı. Ortaköy'deki alçak saldırının ardından harekete geçirilen gruplar kirli plan için düğmeye bastı. Okmeydanı'nda bir kahvehanede provokatörlük yapan Ayşegül Başar'a sahip çıkan CHP de ihanet senaryosunun ortağı oldu.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 02 Ocak 2017, 20:12
Provokatörlere CHP sahip çıktı!

İÇİNDEKİLER

Taşeron terör örgütleriyle Türkiye'ye saldıran küresel çetenin yerli işbirlikçileri de harekete geçti. Okmeydanı'nda kahvehane basıp, Reina'daki terörü bahane ederek laiklik gerekçeli bir sokak kaosu için provokasyona başladı.

CHP SEFERBER OLDU
Cumhuriyet gazetesinde çalıştığı ortaya çıkan ve savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C'li teröristleri destek verdiği ortaya çıkan Ayşegül Başar için de CHP seferber oldu. Kahvehanede laiklik bahanesiyle başkanlık sistemine dur demek için halkı sokağa çağıran provokatörlere CHP "laikliği savunan IŞİD karşıtı gençler" gibi gösterdi.

TERÖR DESTEKÇİLERİNİN YARDIMINA CHP KOŞTU
Kaos planını uygulamak için provokatörlük yapanlara sahip çıkan CHP'ye AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal sert tepki gösterdi. Ünal, CHP'nin kirli yüzünü gözler önüne seren paylaşımlarda bulundu...