Ananaslar elde kaldı

15 Temmuz ihaneti hainleri açığa çıkardı. 'Ananas' şifresiyle pazarlanan Uganda'daki rafineri inşaatı askıya alındı. FETÖ'ye operasyon başlayınca da TÜSİAD'ın canı yandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2016 Güncelleme 04 Aralık 2016, 02:26
Ananaslar elde kaldı

İÇİNDEKİLER

♦ Teröristbaşı Uganda'daki dev rafineri ihalesine "Ananas" şifresi verdi. İstanbul sermayesine peşkeş çekmek istedi. Ancak 15 Temmuz darbesine yeltenince kendini bitirdi.

♦ Devlete sızan hainler bir bir temizlendi. Terör örgütünün iş dünyasındaki yardakçıları da panikledi. Afrika'dan ne milyar dolarlık rafineri ihalesi ne de lezzetli ananaslar geldi!


♦ Ballı paylaşım bitince büyük patronlar isyan etti. TÜSİAD, sesini yükseltti. "Aman Avrupa ile iyi geçinelim, idamı düşünmeyelim... FETÖ ile PKK'ya da fazla vurmayın" dedi.

♦ TAKVİM de TÜSİAD'ın neden kızdığını merak etti. O ananasların kaynağına gitti. Türkiye'den darbe yiyen FETÖ'nün, rafineri inşaatı ihalesini veremediğini öğrendi. Bu da patronları delirtti.


* Mevlüt Yüksel, Uganda'da FETÖ'nün izini takip etti. Bazı patronların çok beğendiği ananasları da yerinde görüntüledi.

♦ 3.5 milyar varil rezerve sahip Uganda'da yeni petrol sahaları keşfedildi. Dünya devleri kıran kırana savaşa girince de projeler ertelendi. aHaber'de yayınlanan Yaz-Boz programı da işte bu karanlık oyunlara dikkat çekti.