"Hesabını yargı önünde vereceksin Aydın Doğan"

Aydın Doğan'ın Hürriyet'inde yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret edildi, Doğan yine hata deyip kıvırarak özür diledi. Paralel ihanet şebekesinin Doğan medyasına atadığı kayyumlar Eyüp Can ve Bülent Mumay'ı korudu. Ak Parti Milletvekili Aydın Ünal Aydın Doğan’a Twitter’da cevap verdi ve “yargılanacaksın” dedi.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 13 Kasım 2015, 22:49
Hesabını yargı önünde vereceksin Aydın Doğan

İÇİNDEKİLER

Doğan medyası kaldığı yerden devam ediyor. Hürriyet'in internet sitesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. Skandalın hemen ardından özür dileyip, dijital yayınlar birimindeki sorumluların işten çıkartıldığını duyuran bir açıklama yayınladı. Fakat Aydın Doğan skandalın asıl sorumlusu Dijital Yayınlar Direktörü Eyüp Can'ın işine ise son vermedi.

FETÖ'nün Doğan medyasına atadığı kayyumlar Eyüp Can ve Bülent Mumay, Hürriyet ile Posta üzerinden operasyonlarına devam ediyorlar.

Matbaasını FETÖ'nün korsan gazeteleri Özgür Bugün ve Özgür Millet'e açarak Gülen terör örgütüne tahsis eden Aydın Doğan, ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na alçakça hakaretlerine devam ediyor.

Aydın Doğan'ın bu ututmuna karşı Ak Parti Milletvekili Aydın Ünal Twitter'da tepki gösterdi ve "yargılanacaksın" dedi, İşte Ünal'ın açıklaması:




Yayınladığı montaj fotoğrafla suç işleyerek Cumhurbaşkanı'na alçakça hakaret eden Doğan, bu yayınlardan birinci derece sorumlu olan Fethullahçı Terör Örgütü üyesi Eyüp Can Sağlık'la ilgili halen bir girişimde bulunmuş değil. Paralel örgütün medyasına "kayyum" atadığı Eyüp Can halen Hürriyet'teki tüm dijital mecralarında tepesindeki isim.