Gülen yine beddua etti

FETÖ lideri Fetullah Gülen, kendi sitesinde yayınlanan bir sohbette yine beddua etti.

Giriş Tarihi 09 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 09 Kasım 2015, 13:24
Gülen yine beddua etti

İÇİNDEKİLER

Fetullah Gülen, yayınlanan son sohbetinde yine beddua etti. Kendileri hakkında hazırlanan "Fetullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) iddianamesi ilgili konuşan Gülen, terör örgütü olmadıklarını iddia etti. Mahkeme tarafından verilen terör örgütü kararını hiçe sayan Gülen yine hakaretler ve beddualar yağdırdı.

Gülen'in sitesinde "Allah, Sabredenlerin Yardımcısıdır!..'' başlığıyla yayımlanan (9 Kasım 2015) sohbetinden bazı bölümler şöyle:

Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin diyen Gülen, "Terör örgütü olmayana, 'terör örgütü' diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana 'paralel' diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini" dedi.

*Dünyanın o cazibedar güzelliklerine kapılmadan, aşağı insanlara boyun eğmeden, kendi düzenini kurarak, i'la-yı kelimetullah için, milli ruhu yüceltmek için, ruhunun abidesini ikame etmek için koşmak lazım. Bu süfyaniyet asrının süfyanlarının arkasından gitmeden… Aslî süfyanlar, zıllî süfyanlar, izafî süfyanlar vardır. Bunlar, yapamadıkları şeyleri başkaları yapıyorsa, hazımsızlıktan, hasetten, çekememezlikten dolayı onu yıkmaya çalışmışlardır. Bugünkü tahribatın arkasındaki temel düşünce budur. Yoksa ne terör örgütü var ne de devlete talip olan var.

*Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudin Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, "terör örgütü" diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana "paralel" diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!