Sevgilisini ezdi 'Kastım yok' dedi

Tartıştığı kız arkadaşı Hüsne Aslan'ı otomobille üzerinden geçerek ölümüne neden olan Şahin K., zarar verme kastı olmadığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2015 Güncelleme 14 Ağustos 2015, 01:50
Sevgilisini ezdi ’Kastım yok’ dedi

İÇİNDEKİLER

Antalya'da 23 yaşındaki Hüsne Aslan, 19 Şubat gecesi kız kardeşi Cennet Aslan ve erkek arkadaşı Şahin K. ile barda buluşup alkol aldı. Şahin K., daha sonra kız kardeşleri evlerine bırakmak istedi. Ancak yolda fikrini değiştirip tavernaya girmek isteyen Şahin K., itiraz eden Aslan kardeşlerle tartıştı. Cennet Aslan araçtan inerken, ön koltuktaki Hüsne Aslan ile Şahin K. arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Hüsne Aslan otomobilden inmeye çalıştığı sırada Şahin K. gaza bastı. Yola düşen genç kız, otomobilin sağ arkatekerleğinin altında kalarak yaşamını yitirdi. Tutuklanarak 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin K., 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Olayın meydana geldiği caddede esnaflık yapan 19 yaşındaki Bülent Vural tanık olarak dinlendi.

PATİNAJLA KALKTI
Tanık Vural, kız kardeşlerden arkada olanın yere indiğini öndeki kızın ise kapıdan sarktığını gördüğünü söyledi. Araç hareket edince yere düşen genç kızın üzerinden otomobil geçtiğini belirten tanık "Araç hızla patinaj yaparak kalkış yaptı. Bir duraksama olmadı" diye konuştu. Şahin K. ise sevgilisine zarar vermek niyetinin olmadığını, "Bırakın zarar vermeyi bir başkası zarar vermiş olsa, onları hastaneye ilk ben götürürdüm. Ancak olay anında Hüsne'nin çığlıklarını duymadım" dedi.