Çıplak selfie tazminatı

Karısının cep telefonunda başka bir erkekle çektirdiği çıplak selfie'yi gören koca şoke oldu. Boşanmak istediği eşine 250 bin liralık, öteki adama ise 35 bin liralık tazminat davası açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2015 Güncelleme 12 Nisan 2015, 00:00
Çıplak selfie tazminatı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de oto aksesuar malzemeleri satan evli ve 2 çocuk babası 36 yaşındaki Hakan O., iş dönüşü eve gittiğinde yüzünde ve boynunda kızarıklıklar bulunan eşi Fatma O.'yu (32) sarhoş buldu. Ne olduğunu sorduğunda genç kadın, çocukları okula bıraktıktan sonra alkol aldığını söyledi. Şüphelenen genç adam, eşi uyuduktan sonra cep telefonunu inceledi. Eşinin çıplak bir adamla selfie fotoğrafları olduğunu gören Hakan O. büyük bir şok yaşadı.

HEM KENDİSİNE HEM ÇOCUKLARA
Hakan O., 15 yıllık eşine hem boşanma davası, hem de 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Hakan O. ayrıca eşinin evli olduğunu bile bile ilişkiye giren 'öteki adam' Kenan B.'ye karşı da 35 bin liralık manevi tazminat talebinde bulundu. Hukuk mücadelesine başlayan Hakan O.'nun avukatı, çıplak selfie fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sundu. Hakan O., eşi Fatma O.'dan boşanmak istediğini, hem de selfie ile ispatladığı aldatmadan dolayı kendisine 250 bin lira tazminat ödemesini, çocukları için ise aylık 750 lira nafaka ödemeye mahkum edilmesini istedi.

ALİ EYCE