Bir alem parti!

CHP lideri Kılıçdaroğlu ayılamadı! Halk TV'de bir programa katılıp, sokağa çıkmak yerine Boğaz'da rakı masasında oturan partililere kızdı. Rakıyı afiyetle içtiği zamanları ise çabuk unuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2014 Güncelleme 08 Kasım 2014, 01:59
Bir alem parti!

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi CHP'nin kafası bulandı! Rakı masasında objektiflere pozlar veren Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamayla rakı içen partilileri fena kızdırdı. Son günlerde adı cemaatle yan yana gelen CHP, halktan uzaklaştı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, geçtiğimiz Ramazan ayında 5 yıldızlı bir otelde denize karşı bira keyfi yaparken fotoğraflandı. Ancak fotoğraflı belgeye rağmen inkara sığındı. Rakı masasından Türkiye'ye bakan partililer ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıldırttı.

VEKİLLERE ÇATTI

Kılıçdaroğlu, CHP'nin 18. Olağanüstü kongresinde, "Rakı sofralarında Türkiye'yi kurtaranlardan partiyi temizleyeceğim. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" diyerek isyanını dile getirdi. CHP lideri, son olarak partisinin kanalı olan Halk TV'ye çıkarak, sokağa çıkmak yerine 'rakı masalarında oturanlara' sitemini sürdürdü. Cumhuriyet'in, birilerinin 'istedikleri gibi yönetsin' diye kurulmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, partilileri sokağa çıkıp Cumhuriyet'i korumak yerine rakı masalarında oturmakla suçladı. Aydınlar korkularından konuşamıyorsa onlara aydın denemeyeceğini söyleyen CHP lideri, "Ben sokağa çıktığım zaman milyonlar da sokağa çıksın, ben sokağa çıktığım zaman Boğaz'da rakı masalarında kimseyi görmek istemiyorum" dedi. Ancak rakı içenleri eleştiren Kılıçdaroğlu'nun rakıyı ne kadar sevdiğini bilmeyen yoktu. Hatta Efe Rakı, özel olarak hazırlattığı rakıyı CHP liderine hediye etmiş ve Kılıçdaroğlu hediyeyi afiyetle içeceğini söylemişti.