Twitter'dan Merkez'e kondu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkeze alındı. Twitter'daki takipçileri yıkıldı! Yeni vali Vasip Şahin'in ise sosyal paylaşım sitesine ilgi duymadığı ortaya çıktı. Bugüne kadar 83 tweet atan Şahin'i 84 kişi takibe aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2014 Güncelleme 17 Eylül 2014, 01:22
Twitter’dan Merkez’e kondu

İÇİNDEKİLER

Hükümet, 17 Aralık darbe girişiminin ardından kapsamlı bir Valiler Kararnamesi hazırladı. Bu kapsamda valilerle birlikte ülke güvenliğini ilgilendiren kurum ve bir bakanlığın tüm tepe yöneticileri yenilendi. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı, Emniyet Genel Müdürü, TRT Genel Müdürü ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarı değiştirildi.

3 YAŞINDA ÇOCUKTUM
Kararname ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da merkeze çekildi. Malatya Valisi Vasip Şahin İstanbul'a atandı. Mutlu Ankara'ya giderken geride sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı mesajlar kaldı. İşte o tweetler'den bazıları:
TAM sahaya girmek üzereydim ama golü yemişiz.
3 YAŞINDA çocuktum, bahçede oynuyordum. Canım birden sük çekti, uçup eve koşturdum. Yaptım acı bir fren, vaziyete çok bozuldum.
DUYDUM Kİ bugün Dünya Star Wars günüymüş. Nedir diye merak ettim. Gücünü iyilikten kullananlara selam olsun.
GÖÇMEN kuşlar... İstanbul'dan geçen özgür misafirler. Sıcak diyarlara selam götürün. Sizi özleyeceğiz. Tekrar gelin.
TWEET okuduğumuz kadar kitap okusak allame olurduk galiba.
Bu arada Samsun Valiliği'ne atanan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, "Samsun benim ilk göz ağrım. Samsun'da görev yapmaktan büyük mutluluk duyacağım" dedi.