Tacizci üst düzey çıktı

Restoranın oyun parkında oynayan kız çocuklarını taciz ettiği öne sürülen 41 yaşındaki A.S.'nin ünlü bir şirketin üst düzey yöneticisi olduğu ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 00:00
Tacizci üst düzey çıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de 17 Temmuz Perşembe günü, saat 20.40 sıralarında, Bostanlı'da lüks bir restoranda taciz olayı yaşandı. İddiaya göre, omzunda çanta, kafasında şapka bulunan şüpheli, restoranın çocuk oyun parkına giderek, burada oynayan 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti. Kız çocuğu koşarak, olay yerinden uzaklaşırken, şüpheli başka bir çocuğa yöneldi. Bu sırada restoran sahibi Zeyid Uran oyun parkında çocukların kaçıştığını görünce durumdan şüphelendi ve ailelere haber verdi. Restoran sahibi ve aileler, çocukların verdiği bilgiler üzerine çevrede şüpheli avına çıktılar. Restoran sahibi, şüphelinin otobüs durağında beklediğini gördü. Çevrede bulunan vatandaşların da yardımıyla yakalanan şüpheliyi vatandaşlar linç etmeye kalkıştı. Polise teslim edilen A.S. isimli şüpheli ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. A.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Zeyid Uran ve aileler duruma tepki gösterdi.

YAKALAMA KARARI ÇIKTI
A.S.
'nin ünlü bir şirketin üst düzey yöneticisi olduğu ve biri ABD'de olmak üzere iki üniversite bitirdiği öğrenildi. 3 dil bilen ve yabancı bir kadınla evli olduğu öğrenilen A.S.'nin serbest kalmasına tepkiler yağarken, aynı gece iki ayrı restoranda da çocukları taciz ettiği ve Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu önünde 8 yaşında bir kız çocuğuna da tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Ailelerin taciz iddiasıyla polise başvurduğu öğrenilirken, son gelişmelerin ardından A.S. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Sapık her yerde aranıyor.

Fatih ŞENDİL