Ölümle dans

Lüks otomobil ile eğlenceden dönen gençler, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine takla attı. Araçtan uçan balerin Gizem Gülşah Doğan, ezilerek can verdi. 3 kişi ise yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2014 Güncelleme 13 Haziran 2014, 00:58
Ölümle dans

İÇİNDEKİLER

Antalya'da üniversiteli gençler, sabaha kadar bir mekanda eğlendi. Grup saat 05.00 sıralarında evlerine dönmek için yola çıktı. Ancak, 22 yaşındaki sürücü Ercan Özkan direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine üstü açık lüks otomobil, kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil, refüjdeki demir bariyerleri de aşarak, karşı şeride geçti ve diğer araçlara çarparak durabildi.

SAĞA SOLA FIRLADILAR
Otomobilin üzerinin açık olması nedeniyle araçtan fırlayan balerin Gizem Gülşah Doğan, olay yerinde feci şekilde can verdi. Güzel balerinin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza sırasında araçtan fırlayan bir başka isim ise Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Müzik Bölümü öğrencisi olan Ercan Özkan oldu. Kullandığı otomobilin altında kalan genç, mahalle sakinleri tarafından otomobilin altından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan diğer kişiler Sena Akay ve Osman Tekebaş ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Korkunç kazanın ardından güzel balerini öldüğünü duyan arkadaşları ve yakınları, Adli Tıp Morgu önünde gözyaşları döktü.

Erdoğan ÖZTÜRK