Hakimden gol

Beşiktaşlı Fernandes, 2 genç kızı darp ettiği iddiasıyla davalık oldu. Duruşmada sakız çiğneyince hakimden azar işiten ünlü futbolcu, kendisini 'Kimseye vurmadım' diye savundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2014 Güncelleme 02 Nisan 2014, 01:34
Hakimden gol

İÇİNDEKİLER

Eğlencede tanıştıktan sonra evine götürdüğü kızları darp ettiği gerekçesiyle 10 yıla kadar hapsi istenen Beşiktaşlı Manuel Fernandes, duruşmada sakız çiğneyince hakimden fırça yedi. Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusunu mahkemelik eden olay, 4 Mayıs 2013'te yaşandı. İddiaya göre, arkadaşlarıyla gece kulübünde eğlenen ünlü futbolcu, burada Damla Ç. (21) ve Gülşah Ö. (23) ile tanıştı.

'AYLIK GELİRİM 150 BİN DOLAR'
Grup, ünlü futbolcunun Beşiktaş'daki evine gitti. Ancak gecenin sonunda iki genç kız, soluğu karakolda aldı. İkili, ünlü futbolcu tarafından darp edildiklerini iddia etti. Bunun üzerine Fernandes hakkında "kasten yaralama" suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk 2 duruşmasına katılmayan ve hakimin "Maç, mahkemeden daha öncelikli değil" diyerek hakkında zorla getirme kararı çıkardığı yıldız futbolcu dün İstanbul 31. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hazır bulundu. Kimlik sorgusu sırasında sakız çiğneyen Fernandes'i, Hakim Emine Çiğdem Yılmaz uyardı. Sakızını çıkardıktan sonra ifade veren Fernandes, aylık gelirinin 150 bin dolar olduğunu söyledi. Ünlü futbolcu, "Kız arkadaşım, şikayetçi olan kızların kendisine küfür ettiklerini ve su şişesi fırlattıklarını söyledi. Bunun üzerine, kızları evime getiren 2 arkadaşıma, 'Onları buradan götürün' dedim. Kesinlikle vurmadım. Herhangi bir fiziki temasım olmadı" dedi. Duruşma, görgü tanıklarının dinlenmesi için ertelendi.

Orhan YURTSEVER