Rekor tazminat

24 yıllık eşinden boşanmak isteyen Özen Demircioğlu'nun talep ettiği tazminat miktarı dudak uçuklattı; 1 milyon lira manevi, 24 milyon lira maddi, aylık da 40 bin lira nafaka...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2013 Güncelleme 01 Şubat 2013, 00:00
Rekor tazminat

İÇİNDEKİLER

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kayınbiraderi ve Sofa Otel'in sahibi Ali Çetin Şener'in ortağı olan Mehmet Enis Demircioğlu'nun 24 yılllık eşi Özen Demircioğlu, aşırı kıskançlık, ağır hakaret, tehdit ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi'nde eşine boşanma davası açtı. Şiddete maruz kaldığını iddia eden Özen Demircioğlu, Mehmet Enis Demircioğlu'na "6 ay evden uzaklaştırma" aldırdı. Ekonomik şiddet uyguladığı için borç batağında olduğunu belirten Özen Demircioğlu, 1 milyon lira manevi, 24 milyon lira maddi tazminat ile aylık 40 bin lira nafaka talep etti. Bu davaya cevap dilekçesi vermesi beklenen Mehmet Enis Demircioğlu hakkında İstanbul 16. Sulh Ceza Mahkemesi'nde de tehdit suçundan 2 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'HİÇ PARAM KALMADI'
Makine mühendisi olduğunu söyleyen Özen Demircioğlu, çalışmadığı için parasının olmadığını belirtti. Özen hanım, "24 yıllık evli olmama rağmen üzerime hiçbir şey yoktur. Gelir sahibi değilim" dedi.


Neslihan KESKİN