Havada bomba paniği

Onur Air'e ait Antalya - İstanbul seferini yapan uçakta bomba ihbarı yapıldı. İstanbul'a iniş yapan uçakta bomba uzmanları arama yapmaya başladı. Yoğun güvenlik önlemi alındı, itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır tutuluyor

Giriş Tarihi 22 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 22 Kasım 2012, 14:11
Havada bomba paniği

İÇİNDEKİLER

Onur Hava Yolları'nın Antalya-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, bir yolcunun "Uçakta bomba var sözleri üzerine Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Uçakta arama yapılırken, ihbarı yapan yolcu gözaltına alındı.
Onur Haya Yolları'nın OHY 223 sefer sayılı Airbus 320 tipi yolcu uçağı Antalya'dan kalktıktan bir süre sonra bir yolcu "Uçakta bomba var deyince panik yaşandı. Uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Motor test bölümüne çekilen uçakta arama başlatıldı. Özel harekat polisleri ve bomba uzmanları aramalarını sürdürürken, uçağın etrafı emniyet şeridiyle kapatıldı. Uçaktaki bagajların aranması için de uçağa X-ray cihazları getirildi.

Özel harekat polisleri, ihbarı yapan yolcuyu uçakta gözaltına aldı. Uçaktan indirilen yolcu çoraplarına kadar didik didik arandı. Şüpheli polisler tarafından götürülürken, "PKK'lılar için ölüm orucu tutuluyor, şehitlerimiz için neden tutulmuyor? Bunun için yaptım dedi.
Uçaktaki incelemeler sürüyor.