Amanoff

Amanos Dağları'ndaki hain pusunun ayrıntılarına TAKVİM ulaştı. Buna göre 3 şehidimiz bir itiraf üzerine bölgede keşfe çıkmıştı. Saldırı da bu sırada yapıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 04:47
Amanoff

İÇİNDEKİLER

Türkiye geçtiğimiz hafta şehadet haberlerine ağladı. Hatay'daki Amanos Dağları'nda çıkan kanlı çatışmada şehit olan 3 subayımız, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Binbaşı Erhan Dikmen, şehit Üsteğmen Aytaç Kaya ve şehit Teğmen Ahmet Tarım vatan toprağına emanet bırakılırken TAKVİM olayla ilgili önemli bilgilere ulaştı. Buna göre güvenlik güçleri 3 hafta önce teröristlerin telsiz trafiğini saptadı.

SIĞINAĞIN YERİNİ VERDİ
Gelişme üzerine Hatay İl Jandarma Komutanlığı ile Osmaniye Komando Taburu'ndan birlikler operasyon başlattı. 'Bahar temizliğine' çıkan ekipler operasyona devam ederken 'içerden' bir bilgiye ulaşıldı. Cezaevindeki terörist, kanlı örgütün bölgedeki en büyük sığınaklarından birinin yerini söyledi. İfadenin ulaştırılması üzerine Hatay İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Erhan Dikmen, Üsteğmen Aytaç Kaya ve Teğmen Ahmet Tarım'la birlikte bölgenin keşfine çıktı.

ARKADAN VURDULAR
Grup, ellerindeki haritalarla, sığınağın bulunduğu bölgeyi belirlemeye çalışacaktı. Ekip, Kocadüz Yaylası'na 25 kilometre kala araçtan inip açtıkları harita üzerinde PKK'lılara ait sığınağın yeri konusunda müzakere yapmaya başladı. İşte kanlı saldırı da bu sırada düzenlendi. Kaçak dövüşen kanlı örgüt, ekibe pusu kurdu. Saldırının bölgede bulunan "Davut", "Rüstem" ve "Rızgar" kod adlı PKK'lı hainler tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

SIRRIBERK ASLAN