Yasak aşk cinayeti

5 yıl önce kaybolan evli ve 2 çocuk babası Yüksel Oğur'un, eşinin yasak aşk yaşadığı kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlılar tutuklandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2012 Güncelleme 20 Mayıs 2012, 02:13
Yasak aşk cinayeti

İÇİNDEKİLER

Ağrı' nın Patnos ilçesinden eşi ve 2 çocuğuyla Rize'nin Ardeşen ilçesine yerleşerek bir fırında çalışmaya başlayan Yüksel Oğur (34), 2007 yılı Aralık ayında ortadan kayboldu. Oğur'un eşi Süheyla Oğur (31), polis ve jandarmaya başvurarak eşinden haber alamadığını söyledi. Yakınları Oğur'un cinayete kurban gitmiş olabileceğini belirtince Rize Emniyet'i çalışma başlattı. Olayı soruşturmak için özel bir ekip kurulup, dosya raftan indirildi.

TELEFON ELE VERDİ
Teknik ve fiziki takip başlatan ekip, Süheyla Oğur'un 42 yaşındaki Muhammet Aşıkoğlu ile sürekli telefon görüşmeleri yaptığı ve eşi hayatta iken yasak aşk yaşadığı belirlendi. Bunu Aşıkoğlu'nun arkadaşı 30 yaşındaki Murat Nalbant'ın da bildiği saptandı. Bunun üzerine Süheyla Oğur ile yasak aşkı Muhammet Aşıkoğlu ve Murat Nalbant gözaltına alındı. Yapılan sorgularında zanlılar cinayeti itiraf etti. İddiaya göre Yüksel Oğur, eşiyle 2007 yılı Aralık ayında Muhammet Aşıkoğlu'nun Hopa'nın Çamurlu köyündeki evine gitti.

KEMİKLERİ BULUNDU
Aşıkoğlu, Yüksel Oğur'u arkadaşı Murat Nalbant ile birlikte Artvin'in Köprücük köyü Sultan Selim mevkisine götürdü. Burada iki arkadaş, Yüksel Oğur'u tabancayla vurarak öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana attı. Yapılan aramalarda Oğur'a ait olduğu belirtilen gömlek, pantolon ve kemer gibi eşyalar ile bazı kemik parçaları bulundu. Ceset DNA incelemesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Süheyla Oğur ve diğer 2 zanlı tutuklandı.


Selman KUTLU