Ahmet Necdet Sezer ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı görevinden emekli olduktan sonra ortalarda çok gözükmeyen Ahmet Necdet Sezer sonunda yüzünü gösterdi.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 08 Şubat 2012, 10:32
Ahmet Necdet Sezer ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Bekir Coşkun ile ressam Hasan Rastgeldi'nin "Yazının Rengi" adını verdikleri resim sergisinin açılışına katıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Sezer, Bekir Coşkun ile ressam Hasan Rastgeldi'nin 'Yazının Rengi' adlı resim sergisine katıldı. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen sergiye sanatseverler ilgi gösterdi. Eski Cumhurbaşkanı Sezer, sergiye eşi Semra Sezer ile katıldı. Kılıçdaroğlu ve vatandaşlarla sohbet eden Sezer, daha sonra sergiyi gezdi. Sergi açılışından önce bir konuşma yapan Bekir Coşkun, Rastgeldi'ye yazılarını resmederek tamamladığı için teşekkür etti. Yazılarla ve resimlerle dertlerini anlatmaya çalıştıklarını aktaran Coşkun, Biz derdimizi her yerde, her ortamda ve her şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Yazılar yazarız, resimler çizeriz, şarkılar söyleriz olmadı ağlarız ama derdimizi mutlaka anlatacağız." dedi.

Coşkun'un önemli bir yazar olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu: "Bizim meşhur bir lafımız var. Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. O da diyor ki, "Ben yaşamım boyunca hep doğruları söyledim, doğruları söylemeye devam edeceğim. 9. Köyden kovsan 10. köye gideceğim." Şimdi ona destek veren bir ressamımız var, onun yazılarını tuala aktarmış. Dolayısıyla hem ressamı hem de Sayın Coşkun'u kutluyorum. Umuyorum ki önümüzdeki süreç içinde onu yine izleyeceğiz, yine dinleyeceğiz."

Sezer ve Kılıçdaroğlu, serginin açılışını yaptıktan sonra sergiyi gezdi. Coşkun ve Rastgeldi, Sezer ile Kılıçdaroğlu'nu resimler hakkında bilgilendirdi.