It is a tatil! *Bu bir tatil

Ankara'da açılan köpek oteli, ultra lüks hizmet sunuyor. Suit odalarda ağırlanan sevimli dostlar; spor yapıyor, koşu bandında kondisyon tutup her gün yıkanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2011 Güncelleme 03 Eylül 2011, 00:00
It is a tatil! *Bu bir tatil

İÇİNDEKİLER

Yurdum insanı bir zamanlar tatilin sadece hayalini kurardı. Değil yurt dışı, yurt içindeki tatil planları bile çok uzaklardaydı. Ancak yıllar geçti ve hayallerdeki tatiller, sahil kenarına indi! Yaz, kış ve resmi tatiller için otellerde yer bulmak imkansız hale geldi. İşte Türkiye'nin değişen tatil planı, ilginç bir sektörün oluşmasına da yol açtı: Hayvan oteli! Ankara Gölbaşı'nda 2005 yılında kurulan köpek oteli, sahipleri tatile çıkan köpeklere hizmet vermeye başladı. Merkezin sahibi Dr. Gürbüz Ertürk, bayram boyunca tam kapasitede çalıştıklarını söyledi. Otelde köpekler için ev ortamı sağladıklarını ifade eden Ertürk, her köpek için ayrı oda hazırlandığını söyledi. Köpeklere uzman kadro tarafından hizmet verildiğini belirten Ertürk, "Tesise getirilen köpek, günde 4 defa geziye çıkarılıyor ve otelin diğer sakinleriyle tanıştırılıyor" diye konuştu.

Günlüğü 25 ila 50 TL
Ertürk, otelin özelliklerini şöyle anlattı: "Uzman kadro tarafından takip edilen köpeklere, gün içinde koşu bandında spor yaptırılıyor. Ruhsal ve fiziksel sağlıklarıyla ilgileniliyor. Köpekler, tatil sonu sahiplerine banyosu yaptırıldıktan sonra teslim ediliyor. Her köpeğe ayrı besin programı uygulanıyor. Fiyatlar ise odaların büyüklüğüne göre günlük 25 ile 50 TL arasında değişiyor.''