Raylarda yürüyüş sonları oldu

Ataköy'de tren rayları üzerinden yürüyerek Zeytinburnu'ndaki evlerine gitmeye çalışan 4 çocuktan ikisi trenin altında kaldı

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 06 Temmuz 2011, 10:30
Raylarda yürüyüş sonları oldu

İÇİNDEKİLER

Yeşilköy'de denize girdikten sonra Zeytinburnu'ndaki evlerine rayların üzerinden yürüyerek giden dört çocuktan ikisi, Ataköy 5. Kısım mevkiinde trenin altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kıl payı kurtulan diğer iki çocuk ise ailesine teslim edildi. Kaza akşam saat 17.30 sıralarında Bakırköy Ataköy 5. Kısım mevkiinde meydana geldi. Yüzmek için gittikleri Yeşilköy sahilinden Zeytinburnu'ndaki evlerine dönmek üzere yola çıkan 4 küçük çocuk, tren rayları üzerinde yürümeye başladı. Akraba olan çocuklardan Yakup Atik (12), M.A. (13), A.A. (9) ve Ali Işık (13) Ataköy 5. Kısım mevkiine geldikleri sırada rayların karşı tarafına geçmek istedi. Sirkeci'den Halkalı yönüne giden treni fark edemeyen çocuklardan ilköğretim 7'nci sınıf öğrencisi Ali Işık ve 6'ncı sınıf öğrencisi Yakup Atik trenin altında kaldı.

İKİ ÇOCUK SON ANDA KURTULDU
Trenin çarptığı çocuklar olay yerinde hayatını kaybederken, M.A. ve A.A. ise son anda kendilerini rayların dışındaki boşluğa atarak kurtardı. Kaza sonrası seferi gerçekleştiren makinist ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, hayatını kaybeden küçük çocuklar ise Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.