Kışladan gelip şehidini uğurladı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce açılan ateş ile şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Törene şehidin kuzeni, Abalı Jandarma Karakolu'ndan gelerek katıldı.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 12 Mayıs 2011, 12:25
Kışladan gelip şehidini uğurladı

İÇİNDEKİLER

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Silopi Emniyet Müdürlüğünün önündeki polis noktasına teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü için Diyarbakır Havaalanında düzenlenen törene, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve öteki yetkililer katıldı.
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Abalı Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yapan Ünlü'nün kuzeni Mustafa Güngör de acı haberi alır almaz asker ocağından şehit kuzeninin cenaze törenine gitti. Güngör'ün gözyaşlarına hakim olamadığı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Karaosmanoğlu'nun Ünlü'yü teskin etmeye çalıştığı gözlendi. Dua okunmasının ardından cenaze, Ankara'ya gönderilmek üzere uçağa konuldu. Cenazenin Ankara'dan Çorum'a gönderileceği bildirildi.