22 ile yağış uyarısı

İşte Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre yurtta hava durumu.

Giriş Tarihi 30 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 30 Mart 2011, 09:38
22 ile yağış uyarısı

İÇİNDEKİLER

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Güney ve İç Ege (Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya), Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri) Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun, Trabzon, Malatya ve Elazığ çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, güney ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve iç kesimleri (Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı zamanla batısı çok bulutlu, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur) kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde, bölgenin kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri) kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon çevreleri, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz ile Giresun çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinde Malatya ve Elazığ çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.