Nevruz önlemleri başladı!

Ankara ve İstanbul'da 20 Mart'ta gerçekleştirilecek Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı cadde, sokak ve noktalar araç trafiğine kapatılacak...

Giriş Tarihi 18 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 18 Mart 2011, 17:51
Nevruz önlemleri başladı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Mart Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak açık yer toplantısı nedeniyle saat 07.30'dan itibaren toplantı sona erinceye kadar 10. Yıl Caddesi, Zeytinburnu varyanttan Zeytinburnu'na giriş, Taşhanlar varyanttan Zeytinburnu Abay Caddesi girişi, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abaya Caddesi ve Zakir Başı Sokak, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü ve Kazlıçeşme pazar önü trafiğe kapalı tutulacak.

Gerektiğinde Mevlana Kapı Kavşağı sahil istikameti, Yenikapı istikameti, Galeria ilerisi, Zeytinburnu Köprüsü ve Samatya Işıklar Ataköy istikameti ve ihtiyaç duyulması durumunda Zeytinburnu Kazlıçeşme mevki ve çevresindeki yollar verilecek talimatlar doğrultusunda trafiğe kapatılacak.

Sürücüler, bu yollara alternatif olarak Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesi'nden E-5'e katılım, Yenikapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi ve Millet Caddesi'ne katılım, Topkapı'dan E-5 güney-kuzey katılımını kullanabilecek.

BAŞKENTTE NEVRUZ ÖNLEMLERİ

Başkentte 20 Mart Pazar günü düzenlenecek Nevruz Şenlikleri dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Valiliği, 20 Mart Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında ''Nevruz Şenliği'' adı altında açık hava toplantısı yapılmasını uygun gördü.

Düzenlenecek mitingler nedeniyle Celal Bayar Bulvarı, Tandoğan varyantı ile Kurtuluş Kavşağı'nın zaman zaman, Ziya Gökalp Caddesi, Kurtuluş Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arası, Adnan Saygun Caddesi, Aksu Caddesi ve Libya Caddesi'nin de mitingler süresince araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.