İbo'nun oğlu ilk kez konuştu

İbrahim Tatlıses'in doktorları bu sabah yaptıkları açıklamanın ardından yeni bir açıklama yaparak olumlu gelişmeler yaşandığını söyledi.

Giriş Tarihi 15 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 15 Mart 2011, 14:02
İbo’nun oğlu ilk kez konuştu

İÇİNDEKİLER

Yoğun bakımda tedavi altında tutulan İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Ahmet Tatlı'nın konuşmasından önemli satır başları:

"Doktorlarımız devamlı açıklama yapıyor. İtibar edilmesi gereken yer de burası. Hep doktorlarımız konuştu ama ailenin büyüğü benim. İbrahim Bey hakkında her şeyi söylüyorlar. Çok yorum yapılıyor ama en iyi açıklamayı da İbrahim Tatlıses yapacak inşallah.

Başbakanımız'a Cumhurbaşkanımız'a çok teşekkür ediyoruz. Doktorlarımız ne dediyse ona itibar etmenizi istiyorum. İnşallah babam ayağa katlığında her şeyi o konuşacaktır.

Mobese kayıtlarını emniyet takip ediyor. Biz sadece İbrahim Tatlıses'in iyi olmasını istiyoruz başka bir şey düşünmüyoruz."

ELİNİ OYNATTIĞI BİLGİSİ YANLIŞ

"İyiye gidiyoruz, iyiye gitmeye de devam edeceğiz. Her şeyde başından beri vardım. Ben de herkes gibi evimdeydim, şok geçirdim. Babamı gördüm, konuştum, şuuru da açıktı. Neler söylediğini söyleyemeyeceğim. Elini oynattığı bilgisi yanlış. Büyük bir ameliyat geçirdi, 6 saate yakın kaldı. Herkes bir şekilde ilgilendi. Onun dışında bir şey söylemek istemiyorum. Babam ayağa kalktığında bunlar konuşulur"