Masaj salonuna fuhuş baskını

Bakırköy'de bir masaj salonunda para karşılığı fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, müşteri kılığında girdikleri salonda "Masaj mutlu sonla bitsin mi?" teklifiyle karşı karşıya kalınca, salona operasyon düzenlendi. Salonda bulunan 6'sı kadın, 10 kişi gözaltına alarak polis merkezine getirildi.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2011, 10:38
Masaj salonuna fuhuş baskını

İÇİNDEKİLER

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, İncirli Caddesi üzerindeki bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Masaj yaptırmak isteyen müşteri kılığında salona giden polis, kendisini masör olarak tanıtan A.A.'nın, "Masaj Mutlu Son ile bitsin mi?" sorusunu kabul edince, A.A. ile görevli polis arasında fuhuş pazarlığı başladı. Polis memuru seri numarası alınmış 100 TL'yi verdikten sonra operasyonu başlattı.

Salon önünde bekleyen Bakırköy Asayiş Büro polisleri, salona baskın düzenleyerek 6'sı kadın 10 kişiyi gözaltına aldı. Masaj salonunda "Mutlu Son" parolası kullanılarak fuhuş pazarlığı yapıldığı ortaya çıktı.

Polis salonda çalıştığını belirlediği A.A.(29), S.T.(36),Ö.A.(26), H.T.(54),Z.D.(43) ile müşterileri B.U.(46), O.H.(46), E.O.(31) ve O.G(26) ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.