Facebook akrabalığı

Daniel'in süt annesi hemşire Köse, küçük çocuğun ailesiyle Facebook'tan görüşüyor. İzlanda'dan gelen hediye paketi süt anneyi çok mutlu etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 18:25
Facebook akrabalığı

İÇİNDEKİLER

MUĞLA'da geçen ekim ayında meydana gelen trafik kazasında annesi ve babasını kaybeden Daniel bebekten haber geldi. Feci kazadan burnu bile kanamadan kurtulan bebeğe hastanede süt annelik yapan hemşire Selda Köse (32), bebeğin İzlanda'ya götürülmesinin ardından da aile ile bağlarını koparmadı. Selda hemşire, Daniel'e sahip çıkan dayısıyla Facebook'ta arkadaş olduklarını ve geçen ay İzlanda'dan bir hediye paketi aldığını, paketten bir biblo, mektup ve bir de aile resmi olduğunu söyledi. Mektupta tüm hastane personeline ve Selda hemşireye teşekkür eden dayı Gunnar Tryggvason ve eşi Uıfhildur Leifsdottir, Daniel'ı öz çocukları gibi büyütecekleri ve kendilerini anne ve baba olarak tanıtacaklarını belirttiler. Daniel gerçeği 16 yaşına geldiği zaman öğrenecek.

ANNE-BABA BİLECEK
Selda hemşire, ailenin mektup ve resim göndermesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Süt anne Selda Köse, mektubun içeriğinden çok etkilendiğini belirterek, "Mektupta Daniel'in dayısı ve yengesini kendi anne ve babası olarak bilerek büyüyeceği yazıyor. Dayı ile yengenin, onu kendi çocuklarından ayırmayacak olmaları beni çok mutlu etti. Dayısını babası, yengesini annesi olarak bilecek. Bu çok sevindirici bir haber" dedi.

EMRE İLE DANIEL
Küçük Daniel, kazadan sonra getirildiği hastanede hemşire Selda Köse tarafından emzirilmişti. Daniel, Köse'nin Emre ismindeki bebeğiyle birlikte oynamıştı. Selda Köse, İzlanda'da 16 yaşına gelen bir çocuk geleceğini kendisi belirliyor. O zaman geldiğinde buraya gelip oğlum Emre ile tanışmasını çok istiyorum. Önümüzdeki günlerde biz de Daniel'in ailesine bir hediye paketi göndermeyi düşünüyoruz" dedi.


Osman AKÇA