Dikkat sağanak geliyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Giriş Tarihi 21 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 21 Aralık 2010, 15:31
Dikkat sağanak geliyor!

İÇİNDEKİLER

HAVA SICAKLIĞI: Trakya'da 4 ila 6, diğer bölgelerde 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

RÜZGAR: Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:
Yurdun doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; akşam saatlerine kadar Çanakkale çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat)esecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda sis görülecek.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin kıyı kesimleri hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; akşam saatlerine kadar Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis görülecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde sis, kuzeydoğusunda yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla batısı çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis, Bayburt çevrelerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.