Yaralıların isimleri açıklandı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, patlama bölgesinde incelemelerde bulundu. Kısa bir açıklama yapan Çapkın, ilk izleniminin canlı bomba olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2010, 12:32
Yaralıların isimleri açıklandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, patlamanın yaşandığı bölgedeki ilk izleniminin canlı bomba olduğunu açıkladı. Çapkın, saldırıyı gerçekleştiren kişi olduğunu tahmin ettiği kişinin erkek olduğunu belirtti. Çapkın sözkonusu kişinin görüntülerde yerde yatan kişi olduğu ve öldüğünü de belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Son bilgilere göre 12 sivil, 10 polis 22 yaralı var. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Çapkın ayrıca canlı bombanın bir polis otosuna girmeye çalışırken infilak ettiğini de sözlerine ekledi.

YARALI İKİ POLİSİN İSİMLERİ

Ağır yaralı iki polisin isimleri Halil Keskinbıçak, Muzaffer Aslan. İki ağır yaralı polis ameliyata alındı.

GENİŞ GÜVENLİK KORDONU


Polis güvenlik kordonunu genişletiyor. Güvenlik kordonu neredeyse meydanın tamamını kaplamış durumda. Polis tuzaklı ikinci bir bomba ihtimalini araştırıyor. Yaralılar hastanelere ulaştırılmış durumda...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

TARİH DİKKAT ÇEKTİ!

Öte yandan AFP ve Reuters gibi yabancı haber ajansları saldırıyı flaş olarak duyurdu. Patlama sonrası polisin düzenlediği operasyonlara 6 polis helikopteri de havadan destek veriyor. Patlamanın PKK'nın daha önce açıkladığı "eylemsizlik" kararının bittiği güne denk gelmesi ise dikkat çekti.