İkinci bir bomba var!

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim'de meydana gelen patlamada yaralanan 6 kişinin tedavi edildiği Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2010, 12:36
İkinci bir bomba var!

İÇİNDEKİLER

Hastaneye girişi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çapkın, 10'u polis 22 yaralının olduğunu hatırlatarak, ''Şehidimiz yok. Olay araştırılıyor. Canlı bomba, erkek. Polis aracına girmeye çalışmış, giremeyince polis aracının yanında patlatmış. Canlı bombanın yanında bir bomba daha bulundu'' dedi.

Hastanede kalarak yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Çapkın, daha sonra buradan ayrıldı. Hastane önünde ve çevresinden yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Öte yandan, polis telsizinden çok sayıda kana ihtiyaç olduğu şeklinde anonslar yapılıyor. Anonslarda kan vermek isteyen emniyet mensubu ve vatandaşların yaralıların bulunduğu Taksim, Şişli Etfal, Haseki ile Haydarpaşa Numune ve Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine gitmeleri gerektiği belirtildi.