Beş otomobilden dördü kül oldu

Seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, park halindeki dört otomobile sıçradı

Giriş Tarihi 25 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 25 Ekim 2010, 10:30
Beş otomobilden dördü kül oldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, park halindeki 5 otomobile sıçradı. İtfaiye'nin söndürdüğü yangının ardından 4 otomobil tamamen, bir otomobil de kısmen yandı.

Olay, Etiler Çamlık Caddesi Bıyıklı Mehmet Paşa Sokak'ta dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan futbol maçını seyretmeye giden Necmi Kılınç'ın kullandığı 34 UL 4019 plakalı otomobil, seyir halindeyken alev aldı.

Alevleri fark eden Kılınç, hemen otomobilini terk etti. Aracı tamamen saran alevler park halindeki 4 otomobile de sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, müdahale etti. Yangında, 4 otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Kısmen yanan bir otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Yangının başladığı otomobilin sahibi Necmi Kılınç, önce yanık kokusu duyduğunu ardından da otomobilin yandığını görünce aracı terk ettiğini söyledi. Yangına müdahale etmeye çalışan Kılınç'ın ellerinde küçük çaplı yaralanma oluştu.