Yurtta yol durumu

Kara yollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2010, 00:00 Güncelleme 21 Haziran 2010, 10:21
Yurtta yol durumu

İÇİNDEKİLER

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Dinar-Sandıklı yolunun 0-11?inci kilometreleri arasında Dinar-Porsuma kavşağında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.00-15.00 saatleri arasında yolun trafiğe kapalı olacağı bildirildi.
Ankara-Kırıkkale il sınırı Yozgat yolunun 0-33?üncü kilometreleri arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları esnasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Zara-Suşehri yolunun 6-26 ve 36-58?inci kilometreleri arasında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol belirli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
Açıklamada, kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi