Kavga eden çift, evi yakıp kaçtı

Bakırköy'de, Dönmez çifti, tartışmanın ardından oturdukları evi ateşe verdi. Çift olaydan sonra kaçtı, apartman sakinleri ecel terleri döktü

Giriş Tarihi 09 Haziran 2010, 00:00 Güncelleme 09 Haziran 2010, 10:48
Kavga eden çift, evi yakıp kaçtı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bakırköy'de kavga ederken yangın çıkaran boşanma aşamasındaki çift, oturdukları apartman sakinlerine ecel terleri döktürdü. Yangın çıkmasının ardından evden kaçan çiftin komşularının bir kısmı panikle sokağa fırlarken, bir bölümü de balkonlarında itfaiye tarafından kurtarılmayı bekledi. Kartaltepe Mahallesi Akınyolu Sokak 2 numaradaki Oğuzhan Sitesi H Blok'ta oturan ve boşanma aşamasında olduğu belirtilen Ayşe ve Mustafa Dönmez çiftinin dün akşam başlayan tartışması gece yarısı şiddetini artırdı. Komşularının ifadesine göre, Ayşe Dönmez, "Her şeyin nedeni senin alkolün" diye bağırdıktan kısa bir süre sonra, saat 01.00 sıralarında çift bodrum kattaki dairelerini koşarak terk etti. Hemen ardından ise apartman dumanla kaplandı.

ÖNCE PERİ'SİNİ KURTARDI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürerek yayılmasına engel olurken, sokakta panik içinde neler olduğunu anlamaya çalışan apartman sakinlerinden Mustafa Demirtaş, "Kaçıp canımı kurtarayım derken 5 yıl önce sokakta bulup bakmaya başladığı kedim 'Peri' aklıma geldi. Peri'yi yatak odamın köşesinde buldum. Kucağıma alarak sokağa çıktım. Ona bir şey olsa yaşayamam" dedi.